Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@13:09:01 GMT

سند گل محمدی منطقه کاشان تدوین می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۴۶۸۱۳

سند گل محمدی منطقه کاشان تدوین می‌شود

گل محمدی از جمله محصولاتی است که نقش مهمی در اقتصاد منطقه کاشان دارد و بر همین اساس لزوم تهیه سند گل محمدی منطقه کاشان بیش از پیش احساس می‌شود. ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۰ استانها کاشان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، گل محمدی نقش به‌سزایی در اقتصاد کاشان دارد به نحوی که قمصر و نیاسر کاشان با این محصول شناخته می‌شود و شهره عام و خاص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توجه بیش از پیش این محصول موجب رونق اقتصادی منطقه کاشان می شود در حالی که گل محمدی در برخی از نقاط کشور نیز کاشت می‌شود اما این محصول به نام کاشان ثبت شده است و با نام این شهرستان عجین شده است.

تهیه سند گل محمدی یکی از اقداماتی است که می‌تواند در معرفی هرچه بیشتر این محصول با نام کاشان نقش بسزایی داشته باشد چراکه کاشت این محصول علاوه بر کاشان در برخی از نقاط کشور نیز انجام می‌شود.

عباس ارغوانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان از برگزاری جلسات هفتگی دیسکاشن منطقه کاشان اظهار داشت: خروجی این جلسات در قالب طرح تَهَک به نحوی تنظیم می‌شود که برای کشاورزان مفید باشد در حالی که این طرح چندین سال به مرحله اجرا درآمده است و تاکید داریم که کشاورزان در طرح تهک برای ما از اهمیت بالایی برخوردار هستند.

دومین کنفرانس بین‌المللی گل محمدی در کاشان برگزار شدآذربایجان شرقی| جشنواره گل محمدی در روستای عنصرود به روایت تصویرکرمان| سیزدهمین جشنواره گل محمدی لاله‌زار بردسیر برگزار شد

وی ضمن اشاره به کاشت گل محمدی در برخی استان‌های کشور علاوه بر منطقه کاشان افزود: گل محمدی عامل جذب گردشگر در منطقه است و بر همین اساس لازم است مسئولان با توجه بیش از پیش به این محصول در ارتقاء سطح گردشگری کاشان تمام تلاش خود را به کار بگیرند.

رئیس اداره هواشناسی کاشان با بیان اینکه گل محمدی ارتباط مستقیم و نزدیکی با اقتصاد این منطقه دارد، ابراز داشت: قمصر و نیاسر کاشان با گل محمدی شناخته می‌شود و بر همین اساس در اداره هواشناسی در تلاش هستیم سندی جامع تهیه تا تولید گل محمدی افزایش پیدا کند.

سیدتقی حجازی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم ضمن اشاره به فعالیت 40 ساله در حوزه گل و گلاب اظهار داشت: اقداماتی موثر در حوزه گل محمدی باید انجام شود و بر همین اساس تمام تلاش خود را در ارتقاء حوزه گل محمدی به کار گرفتیم.

وی ضمن اشاره به توانایی و ظرفیت بالای منطقه کاشان افزود: خوشبختانه اداره جهاد کشاورزی کاشان تلاش بی وقفه و خوبی را در زمینه گل محمدی داشته است تا محصول کشاورزان افزایش پیدا کند.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی کاشان با بیان اینکه کاشان در تولید گل محمدی هیچ وابستگی ندارد، ابراز داشت: تمامی اطلاعات و دانش مورد نیاز برای تولید و صادرات گل محمدی در منطقه کاشان به روز است و امیدواریم با تلاش‌های صورت گرفته این محصول به نام کاشان ثبت شود.

مجید کافی زاده نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه موضوع هواشناسی وارد حوزه کشاورزی کاشان شده است، اظهار داشت: از زمانی که در عمل این مهم محقق شد، لزوم دخالت هواشناسی کشاورزی بیش از پیش احساس شد چراکه با اجرای توصیه‌های هواشناسی خسارات تا حداقل کاهش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه خاستگاه گل محمدی در منطقه کاشان است، افزود: بخش عمده‌ای از اقتصاد شهرهای کوهستانی منطقه کاشان به واسطه گل محمدی است چراکه بخش کشاورزی از 100 درصد گردشگران استفاده می کند.

رئیس اداره جهاد کشاورزی کاشان ضمن اشاره به جاذبه‌های گردشگری منطقه کاشان ابراز داشت: لازم است تا حوزه گردشگری منطقه کاشان را حفظ و حتی ارتقاء دهیم و این مهم به واسطه گل محمدی امکان‌پذیر است و تدوین سند گل محمدی کاشان نیز در این زمینه نقش بسزایی دارد.

حسین بتولی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه بیش از 300 نوع گل رز در جهان شناسایی شده است، اظهار داشت: اکثر گل‌های رز در منطقه آسیا کِشت می‌شود در حالی که برخی از گونه‌های رز نیز در منازل امکان کِشت دارد.

وی با بیان اینکه 16 گونه از رز در کشور کِشت می‌شود، افزود: صدها سال پیش گل محمدی در مناطق کوهستانی کاشان کاشته می‌شد و باغستان‌های کوچک و بزرگ را ایجاد می‌کرد به نحوی 9 گونه رز در این منطقه کاشته می‌شود.

رئیس باغ گیاه‌شناسی کاشان با بیان اینکه زراعت گل محمدی در منطقه کاشان بالغ بر دو هزار و 500 هکتار است، ابراز داشت: این محصول توانسته است در رونق اقتصادی و اشتغالزایی نقش بسزایی داشته باشد و فرآوری آن نیز با استفاده از روش سنتی و صنعتی انجام می‌شود.

گزارش از مرتضی نجف زاده

انتهای پیام/801 / ع

R7760/P/S6,1369/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۶۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت وقف جدید ۲۰۰ میلیاردی در کاشان

رئیس اداره اوقاف کاشان از ثبت وقف یک باعث باغ مسکونی جدید به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال در کاشان خبر داد. - اخبار استانها -

مسلم محمودزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، اظهار داشت: واقف خیراندیش امیر حسین ستوده، یک باب باغ مسکونی خود را به پلاک ثبتی 358 فرعی از 122 اصلی در روستای کمال‌الملک به نیت حضرت ولی عصر(عج) وقف کرد.

وی در بیان جزییات وقف صورت گرفته، افزود: مساحت این باغ مسکونی سه هزار و 451 متر مربع است که دارای 300 متر مربع مسکونی است و در یکی از بهترین نقاط این روستا واقع شده و ارزش این باغ مسکونی حدود 200 میلیارد ریال است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کاشان ابراز داشت: واقف نیک‌اندیش این ملک را به عنوان مجتمع فرهنگی تفریحی حضرت ولی عصر(عج) نامگذاری کرد و هدف و نیت وقف را برای استفاده‌های فرهنگی مذهبی و تفریحی اقشار و گروه‌های مختلف برای اسکان یک شب قرار داده تا قشرهای مختلف در قالب گروه از امکانات این مجموعه در راستای ارتقای برنامه‌های فرهنگی - مذهبی همراه با تفریح و نشاط استفاده کنند.

وی با بیان اینکه این واقف کاشانی در وقف‌نامه خود را به عنوان متولی موقوفه قرار داده است، گفت: این موقوفه در سامانه جامع بانک اطلاعات موقوفات و اماکن متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه به ثبت رسید.

احیای 37.2 هکتار اراضی موقوفه حضرت علی بن باقر(ع) اردهال کاشان

محمودزاده با بیان آمار مربوط به موقوفه‌ها و رقبه‌های ثبتی در شهرستان کاشان، تصریح کرد: شهرستان  کاشان دارای دو هزار و 375 موقوفه و 9 هزار و 486 رقبه وقفی با کاربری‌های مختلف بوده که به صورت رسمی به ثبت رسیده است.

انتهای پیام/801/

دیگر خبرها

  • سند تحقق شعار سال استان یزد تدوین می‌شود
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • ثبت وقف جدید ۲۰۰ میلیاردی در کاشان
  • کمک جمعیت هلال احمر به ۱۲۲ نفر از آسیب دیدگان سیلاب و آبگرفتگی‌
  • جشنواره «چای گلاب و عطر حرم» در کاشان برگزار می‌شود
  • کاشت درختچه کم آب بر گل محمدی در دهستان مرگور ارومیه
  • محصول عجیب و دور از انتظار کاسیو (عکس)
  • همایش بزرگ زائران حج تمتع منطقه کاشان برگزار شد
  • سقوط از کوه نوجوان ۱۶ ساله را به کام مرگ کشاند
  • نجات ١٠ گردشگر در منطقه«غار زینگان» ایلام توسط نجاتگران هلال احمر